Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lempeä Melodraama Ylämaan louhoksella – laulelmat kuljettavat tarinaa juhlakonsertissa

Laulelmakokoonpano Lempeä Melodraama järjestää kymmenvuotisjuhlakonsertin kynttilöin valaistulla spektroliittilouhoksella. Tunnelmalliset Louhos soikoon! -konsertit ovat 25., 26., ja 27.9. kello 19. Louhos

Laulelmakokoonpano Lempeä Melodraama järjestää kymmenvuotisjuhlakonsertin kynttilöin valaistulla spektroliittilouhoksella. Tunnelmalliset Louhos soikoon! -konsertit ovat 25., 26., ja 27.9. kello 19. Louhos sijaitsee Ylämaalla osoitteessa Karhusuontie 80.

Lempeä Melodraama on Mariina Niittymäen ja Johanna Sientolan draamallinen Laulelmakokoonpano. Kokoonpanon konsertit ovat kuin pieniä näytelmiä, jotka kulkevat eteenpäin melodian avulla. Ne ovat pullollaan tunteiden nyansseja, joita ilmaistaan musiikin kautta.

Lempeä Melodraama on toiminut vuodesta 2010 tuoden ammattitaitoista ja kulttuurillisesti tärkeää marginaalimusiikkia ihmisten kuuluville. Duo sovittaa ja käsikirjoittaa ohjelmistonsa itse vaalien kansanperinteitä. Duo pureutuu elämän kipukohtiin ja iloihin antaen ärsykkeitä ja haastaen yleisöä pohtimaan asioita.

Kymmenvuotisjuhlakonsertissa julkaistaan myös duon EP. Se on viiden kappaleen levy, joka sisältää neljä ennen julkaisematonta biisiä, sekä viime vuodenvaihteessa julkaistun ”vuosi

vaihtuu” kappaleen. Levyllä kuullaan myös vierailevia muusikoita. EP julkaistaan 25. syyskuuta järjestettävässä ulkoilmatapahtumassa.

– Louhoksella mennään pimenevään iltaan, joten loppuvaiheessa olemme varmasti jo oikein tunnelmallisissa merkeissä kynttilöiden valaistuksessa. Tavoitteena meillä on tehdä tästä perinne, jos vain yleisöllä riittää kiinnostusta, kertoo duon toinen osapuoli, lappeenrantalainen Mariina Niittymäki.

Juttua korjattu 7.9. klo 10.33 esityspäivämäärien ja kellonajan osalta.