Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seppo Rintelän ja karhun kohtaaminen ikuistettiin valokuviin, jotka ovat esillä Bunkkerimuseossa

– Minulla on ollut kauan haaveissa, että joskus kohtaisin karhun sen omassa elinympäristössään, luonnossa. Tällaisen tapahtuman luontoäiti minulle soi kesäkuun

– Minulla on ollut kauan haaveissa, että joskus kohtaisin karhun sen omassa elinympäristössään, luonnossa. Tällaisen tapahtuman luontoäiti minulle soi kesäkuun alussa, kun sain seurata nallen puuhailuja vajaan tunnin verran Virolahdella, Pyterlahden Mokkalanmäellä, kertoo virolahtelainen valokuvaaja Seppo Rintelä.

Hänen valokuvanäyttelynsä on Virolahden Bunkkerimuseolla syyskuunloppuun sakka.

Näyttelyyn voi tutustua museon kahvilassa.

Karhun kohtaaminen oli jännittävää, vaan ei pelottavaa:

– Vaikka lyhimmillään olimme vain muutaman metrin päässä toisistamme. Nalle oli hieman pelokas, mutta utelias, ja varmaan osaksi sen takia se oli seurassani vajaan tunnin. Sillähän olisi ollut myös mahdollisuus hilpaista metsään heti minut tavattuaan. En tiedä, tuleeko enää tällaista tilaisuutta elämässä koskaan vastaan uudestaan. Sain tästä kohtaamisesta otettua useita valokuvia, joista osa on nyt esillä Bunkkerimuseolla, kertoo Rintelä.

Hän toivoo, että valokuvista välittyy se kuva, minkä hän sain kyseisestä nallesta.

– Upea eläin, utelias, tiedonhaluinen, eikä mitenkään pelottava!

Bunkkerimuseo on avoinna joka päivä klo 10-18 elokuun loppuun saakka ja syyskuussa perjantaisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16.