Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pentti Hietanen Talvisoitantojen solistina – haminalaislähtöinen Ella Tepponen naissolistina

Perinteinen Talvisoitannot -suurkonsertti järjestetään jälleen ensi viikonloppuna RUK:n Maneesissa Haminassa. Jo 25 vuoden ajan yleisö on saanut nauttia Talvisoitannoissa kevyen

Perinteinen Talvisoitannot -suurkonsertti järjestetään jälleen ensi viikonloppuna RUK:n Maneesissa Haminassa. Jo 25 vuoden ajan yleisö on saanut nauttia Talvisoitannoissa kevyen musiikin sävelistä sydäntalven keskellä.

Lions Club Hamina/Bastionin järjestämällä tapahtumalla kerätään varoja paikkakunnan nuorisotyön tukemiseen Haminassa toimivien, nuorisotyötä tekevien järjestöjen kautta. Konsertti on vuosittain kerännyt salintäyteisen yleisön ja tuohon tavoitteeseen pyritään jälleen.

Konsertin tähtisolistina esiintyy Pentti Hietanen. Hän on poikkeuksellisen monipuolinen taiteilija, joka viihtyy ja viihdyttää sekä suurilla estradeilla että pienissä klubeissa. Häneltä luontuvat yhtä vakuuttavasti niin vaativat oopperaroolit, kirkolliset teokset, operetti- ja musikaaliroolit kuin viihde- ja rockmusiikkikin.

Pentti Hietanen on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon. Siitä kertovat kova suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä Hietasen menestyksekkäät albumit.

Hänen ensimmäinen albuminsa Katseesi kertoo sen (1998) avasi tien uudelle suomalaiselle viihdemusiikille. Samalla tyylikkäällä ja sadunhohtoisella linjalla jatkoivat myös Pentin seuraavat albumit.

Pentti Hietanen on yksi Suomen valovoimaisimpia ja tunnetuimpia mieslaulajia ja loistava tunteiden tulkitsija, jonka suosio ulottuu koko kansan keskuudessa etelästä pohjoiseen. Pentti on saanut uransa aikana kaksi kultalevyä ja yhden platinalevyn.

Konsertin naissolistina laulaa Ella Tepponen. Haminalaissyntyinen laulaja on tullut tutuksi varsin monien kokoonpanojen solistina. Hän tuli suurelle yleisölle tutuksi vuoden 2018 X-Factor -laulukilpailusta.

Ella on monipuolinen ja heittäytyvä esiintyjä, joka keikkailee aktiivisesti. Haminalaisille hän on esiintynyt muun muassa Hamina Tattoossa sekä UMO:n ja Tuigu Nuevo-yhtyeen solistina.

Kolmantena solistina toimii LC Club Hamina/Bastionin oma solisti Kai Huopainen. Hän on tullut laulajana tunnetuksi sekä klassisen että kevyen musiikin parista. Päätyönään hän toimii Haminan seurakunnan kanttorina.

Kymmenhenkisen Talvisoitanto-orkesterin kapellimestarina toimii Jari Puheloinen, joka on myös sovittanut musiikin orkesterille. Konsertissa tullaan kuulemaan useita hittisävelmiä vuosikymmenien varrelta.

Talvisoitannot järjestetään RUK:n maneesissa sunnuntaina 9.2. kello 14.