Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koko kylän joulukonsertti Miehikkälän kirkossa

Perinteinen joulukuvaelma Tiernapojat aloittaa koko kylän joulukonsertin Miehikkälän kirkossa sunnuntaina kello 16. Markku Kaitainen, Timo Härmä, Kari Laine ja Eini

Perinteinen joulukuvaelma Tiernapojat aloittaa koko kylän joulukonsertin Miehikkälän kirkossa sunnuntaina kello 16. Markku Kaitainen, Timo Härmä, Kari Laine ja Eini Tulkki esittävät kuvaelmassa Herodesta, Murjaanien kuningasta, Knihtiä ja Mänkkiä. Kirkkokuoro ja nuoret soittajat ovat mukana musisoimassa.

Koko kylän joulukonsertti edustaa uutta miehikkäläläistä perinnettä. Ensimmäinen konsertti järjestettiin vuonna 2015. Tänä vuonna konsertissa kuullaan Tiernapoikien lisäksi Terhi Kurkon johtamaa Teresat-lauluryhmää ja Seppo Plaamin luotsaamia Laulu-ukkoja.

Trumpetisti Kari Laine ja alttosaksofonisti Janne Takanen soittavat Lauri Takasen urkusäestyksellä. Kiia-Maria Piispalta kuullaan harmonikkasoolo, ja Katriina ja Manu Törönen ilahduttavat kuulijoita jouluisilla lauluesityksillään. Sanna Piispa, Kirsi Husu, Suvi Pyhälahti-Koskela ja Niina Kotro tyttärineen muodostavat lauluryhmän Mamas and Daughters, jolta kuullaan konsertissa muun muassa Suvi Teräsniskan Yö on kuulas.

Vapaaehtoinen viiden euron ohjelmamaksu sisältää glögi- ja piparitarjoilun.