Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jaakko Liukkosen teoksia näytillä Virolahden kirjastossa

VIROLAHDEN KIRJASTOON avautui viime viikolla Jaakko Liukkosen veistoksia, grafiikkatöitä ja piirustuksia esittelevä näyttely. – Veistokseni ovat tehty betonista, keramiikasta tai

VIROLAHDEN KIRJASTOON avautui viime viikolla Jaakko Liukkosen veistoksia, grafiikkatöitä ja piirustuksia esittelevä näyttely.

– Veistokseni ovat tehty betonista, keramiikasta tai pronssista. Kehystettynä on grafiikkaa ja muutama pastellipiirustus. Aiheita töissäni ovat ihminen sekä luonto, erityisesti linnut. Muutamassa teoksessani näkyy myös satuteema. Innostus teemaan nousee siitä, että tein 80-luvulla kuvituksia satu- ja lastenkirjoihin.

Liukkonen asuu Vantaalla, mutta on lähtöisin Virolahdelta ja viettää paljon aikaa mökillään Virolahden Pyterlahdessa.

– Käyn Vantaan aikuisopiston kuvanveistotyöpajassa työskentelemässä kerran viikossa. Isompien veistosten tekemiseen saattaa mennä koko syksy, kun taas pienemmät valmistuvat kolmessa illassa. Tämän näyttelyn teokset ovat viimeisen kolmen vuoden aikana tehtyjä, Liukkonen kertoo työskentelystään.

Liukkosen näyttelyyn voi tutustua koko heinäkuun ajan.