Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Talvilomalle tekemistä MM-hiihtojen hengessä – hiihtokampanja käynnistyy lauantaina

Talviset olosuhteet ovat yhden lumettoman talven jälkeen taas mahdollistaneet kylien hiihtolatujen avaamisen kaikkien kuntalaisten hyödyksi. Talven innoittamana ja vallitsevan korona-ajan

Talviset olosuhteet ovat yhden lumettoman talven jälkeen taas mahdollistaneet kylien hiihtolatujen avaamisen kaikkien kuntalaisten hyödyksi. Talven innoittamana ja vallitsevan korona-ajan omatoimisen liikkumisen tukemiseksi Kaakon kaksikon kylät yhdessä liikunta- ja teknisen toimen kanssa järjestävät hiihtokampanjan 27.2.–7.3. välisenä aikana.

Kampanja-aikana kylien ladut on kerätty suuntaa antavasti samalle reittipiirrokselle, joka löytyy myös jokaiselta merkkauspisteeltä. Latureittejä voi omatoimisesti käydä kiertämässä koko kampanjan ajan.

Reilun viikon aikana ehtiikin käydä tutustumassa useampiin reitteihin. Jokaisella ilmoitetulla ladulla tai reitillä on merkkauspisteellä kampanjalistat ja listojen nimimerkintöjen mukaan pääsee osallistumaan lahjakorttien arvontaan.

Toki laduillakin on kelivaraus eli latuja pyritään avaamaan kunkin kylän omien mahdollisuuksien mukaan. Ajankohtaisimmat ja tarkennetut latutiedot löytyvät Kaakon kaksikon liikuntatoimen kotisivulta. Jokainen hiihtää kampanjassa oman vastuunsa tuntien ja opasteita noudattaen.

Kampanjan aikana järjestetään myös yksittäisiä tapahtumia eri tahojen puolesta. Muun muassa ensi sunnuntaina hiihdetään merikelien niin salliessa Virolahden Pursiseuran tarjoama Kipparin kymppi Virojoelta Kormusaareen, sekä Lapjärven, Purhon ja Joenpolven välisellä ladulla vietetään retkihiihtopäivää yhteistyössä Haminan kaupungin liikuntatoimen kanssa.

Kormussa pääsee tulille kello 11-15 välillä ja Joenpolvessa on latuasema auki kello 11-14. Jos lämpimät kelit tuovat merelle vettä, Kipparin kymppi siirretään hiihdettäväksi seuraavana viikonloppuna.

Koululaisille tarjotaan samalle talviloman ajalle oma kampanjansa arvontoineen. Latureitit ovat samat ja merkkauspisteiltä löytyy oma sarakkeensa alle 16-vuotiaille. Koululaiselle on tässä oiva mahdollisuus kivaan tekemiseen talvilomaviikolle ja siinä voi voittaa palkintojakin.