Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Takanen päätti kautensa kakkossijaan – koko kaudesta jäi positiivinen maku

Skeetin Nasta GP ammuttiin viime viikonloppuna Hyvinkäällä. Kauden päätöskilpailu toi mukanaan toisen sijan ja hyvän tuloksen miehikkäläläiselle Tommi Takaselle. Peruskilpailussa

Skeetin Nasta GP ammuttiin viime viikonloppuna Hyvinkäällä. Kauden päätöskilpailu toi mukanaan toisen sijan ja hyvän tuloksen miehikkäläläiselle Tommi Takaselle.

Peruskilpailussa hän ampui 120/125 mikä oli kisan paras tulos. Saman peruskilpailutuloksen ampuivat myös Reino Velleste ja Lari Pesonen.

Finaalissa Takanen amppui 55/60 ja sijoittui Viron Reino Vellesten (57/60) jälkeen toiseksi. Pesonen jäi viidenneksi.

Tänä kesänä Tommi Takanen osallistui kahdeksaan kilpailuun, joista voitti neljä, oli kolme kertaa kakkonen ja kerran neljäs. Hän voitti Suomen mestaruuden, sivusi finaalin Suomen ennätystä ja ampui parhaan suomalaistuloksen sitten vuoden 2018.

– Hieno kausi ja hyvät asemat ensi kauteen. Seuraava kilpailuni on ensi vuoden puolella, mutta missä ja milloin, sen määrittää koronan eteneminen. Terveys edellä lähden taistelemaan pääsylipusta Tokion olympialaisiin, Takanen pohdiskeli.