Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tommi Takanen ja Eetu Kallioinen jälleen vastakkain kiekkofinaalissa, Kallioinen veti tällä kerrallan pitemmän korren

Hollolassa viikonvaihteessa ammutusta skeetin Superfinaalista tuli kuukauden takaisen SM-kisan toisinto. Kuitenkin sillä erotuksella, että Lahden Ampumaseuraa edustava Tommi Takanen hävisi

Hollolassa viikonvaihteessa ammutusta skeetin Superfinaalista tuli kuukauden takaisen SM-kisan toisinto. Kuitenkin sillä erotuksella, että Lahden Ampumaseuraa edustava Tommi Takanen hävisi Ala-Hämeen Ampujien Eetu Kallioiselle tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Molemmat kauden kärkiampujiksi nousseet miehet ampuivat peruskilpailussa kovan tuloksen 122/125. Niinpä peruskilpailun ykkössijasta ammuttiin uusinta, jonka Takanen voitti 6-5.

Kilpailun finaalissa homma kuitenkin kääntyi ja Kallioinen vei tällä kerralla koko kilpailun voiton. Takanen oli kakkonen ja eestiläinen Reino Velleste kolmas.

Tommi Takasen aikalailla uskomattoman menestyksellinen kisakausi alkaa olla paketissa. Tänä vuonna Suomessa on ammuttu seitsemän kilpailua, joista Eetu Kallioinen voitti kolme ja Takanen neljä.

– Niissä kisoissa missä en ole voittanut, olen ollut kaksi kertaa toinen ja kerran neljäs, Takanen kertasi kauden saldoaan.

Tällä kaudella Takanen ampui vuoden parhaan suomalaisen peruskilpailutuloksen kesäkuussa Lopella. Hän ampui myös ennätyksensä 124/125, mikä on paras suomalaistulos sitten vuoden 2018.

Lisäksi hän ampui Suomen mestaruuskisojen finaalissa elokuun alussa Hyvinkäällä Suomen ennätyksen 59/60, mikä riitti mainiosti myös mestaruuteen.

– Kova panostus tähän kauteen on tuonut hienoa tulosta.

Tällä hetkellä Takanen harkitsee vielä, osallistuuko hän kolmen viikon päästä järjestettävään Nasta GP kilpailuun, vai onko kausi nyt paketissa.