Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miehikkäläläinen Miki Likander voitti pesäpallon Suomen mestaruuden

Kouvolan Pallonlyöjien C-poikien joukkue nappasi toisena vuotena putkeen SM-kultaa. Mukana joukkueessa on miehikkäläläinen Miki Likander. Tällä kaudella Nuorisoleiriä ei järjestetty

Kouvolan Pallonlyöjien C-poikien joukkue nappasi toisena vuotena putkeen SM-kultaa. Mukana joukkueessa on miehikkäläläinen Miki Likander.

Tällä kaudella Nuorisoleiriä ei järjestetty ja SM-mitaleista taisteltiin Jyväskylässä lopputurnauksessa. Kouvolan Pallonlyöjiä vastassa finaalissa oli Haminan Palloilijat. Voiton Kouvolan Pallonlyöjät iski pistein 2–0 (7–1, 12–1).

– Hyvä joukkue, pelattiin kaikki hyvin. Meillä on ikäluokassa hyvin harjoitelleita poikia, pelinjohtaja Eero Pitkänen iloitsee.

Kouvolan Pallonlyöjien C-poikien joukkueessa pelaa tänä vuonna: Kaapo Kinanen, Miki Likander, Karo Soininen, Elias Pitkänen, Jiri Joukainen, Leo Heikkilä, Akseli Pitkänen, Aaron Honkanen, Toni Tossavainen, Jose Lankila, Verneri Niilo-Rämä, Valtteri Kytömäki, Samuel Kortesluoma ja Lauri Saaristo. Pelinjohtajat ovat Eero Pitkänen ja Juuso Ilander. Joukkueenjohtaja on Jani Kortesluoma ja huoltajat Mikko Saaristo ja Jani Lankila.