Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauppilalle poniratsastuksen kultaa ja hopeaa

Haminalainen, virohtelaisseura Ravijärven Ratsastajia edustava Mette Kauppila ratsasti Kaakkois-Suomen ponien kouluratsastuksen aluemestariksi lauantaina 15.8. ratsastetuissa aluemestaruuskilpailuissa Taipalsaarella. Mette voitti ratsullaan

Haminalainen, virohtelaisseura Ravijärven Ratsastajia edustava Mette Kauppila ratsasti Kaakkois-Suomen ponien kouluratsastuksen aluemestariksi lauantaina 15.8. ratsastetuissa aluemestaruuskilpailuissa Taipalsaarella.

Mette voitti ratsullaan Happy Helgellä, jonka omistaa ja on kasvattanut virolahtelainen Nina Heikkola, joka toimii myös ratsukon kotivalmentajana. Aluemestaruus oli 14-vuotiaalle Metelle jo kolmas, sillä aiemmin hän on jo voittanut lapsiratsastajien mestaruuden vuonna 2018 sekä oli vuonna 2019 alueen joukkuemestaruuden voittaneen Ravijärven Ratsastajien joukkueen jäsen.

Meten ja Helgen kauden jatkosuunnitelmissa on kansallisen Poni Cupin finaali Laakson ratsastusstadionilla sekä SM-kilpailut Mäntyharjulla.

Mette osallistui aluemestaruuksissa myös junioreiden mestaruusluokkaan hevosellaan Donna Lottchen. Ratsukko saavutti aluemestaruushopeaa.

Juniorimestaruudesta kilpailivat alle 18-vuotiaat ratsastajat.