Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Golfiin pääsee tutustumaan – uusia harrastajia tavoitellaan kesäkampalla

Golf on turvallinen ja terveellinen liikuntalaji, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnosta ystävien tai perheen kanssa, samalla liikkuen ja pelaten. Golfin

Golf on turvallinen ja terveellinen liikuntalaji, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnosta ystävien tai perheen kanssa, samalla liikkuen ja pelaten.

Golfin vahvuuksiin kuuluu, että laji sopii lähes kaiken ikäisille ja sitä voivat pelata eri tasoiset golffarit yhdessä.

Tämän vuoden kansallisen golf-viikon teemana on koko Suomi golfaa ja sen innostama Suomen kaakkoisin golfkenttä haluaakin kannustaa kaakkoisimman Suomen ihmisiä jo nyt golfin pariin.

Virojoen golfkentällä kannustetaan liikkujia lajin pariin kesä-heinäkuun ajan kesäasukkaasta golffariksi -kampanjalla.

Kampanja on suunnattu kaikille kaakkoisimman Suomen asukkaille, kesäasukkaille ja vierailijoille, jotka haluavat päästä kokeilemaan golfia. Kyseessä voi olla joko ensimmäinen kerta lajin parissa tai paluu joskus kokeillun lajin pariin.

– Tässä on tilaisuus nauttia kivasta illasta ystävien kanssa, kertoo musiikkimies Jukka Hallikainen toivottaen uudet tulijat Virojoen golfkentälle tervetulleeksi.

– Meidän valttimme Kaakon Golfissa ovat laadukkaiden viheriöiden lisäksi rentous ja kaunis maaseudun kesäluonto. Haluamme tarjota helpon ja rennon mahdollisuuden tulla pelaamaan golfia yhdessä vaikkapa omien kesävieraiden kanssa.

– Aiempaa golfkokemusta tarvitsee olla vähintään yhdellä osallistujalla neljästä. Pelimuotona on helppo ja nopeasti opittava scramble ja kierroksen alkuun on mahdollisuus saada pikaopetus golfin saloista ja tarvittavia välineitäkin hoituu kentän puolesta, Hallikainen kertoo.

Kaakon Golfin ylläpitämä Virojoen golfkenttä on vuonna 2012 avattu 9-reikäinen kenttä, jonka suunnitteli Lassi-Pekka Tilander. Kahdeksan vuoden aikana kenttä on kehittynyt vuosi vuodelta entistä viihtyisämmäksi ja laadukkaammaksi.

– Virojoen golfkenttää on kehitetty kaikille avoimeksi liikunta- ja virkistymiskohteeksi.

Olemme halunneet luoda alueelle uusia luontoon liittyviä esteettömiä palveluja, kuten liikuntarajoitteisille sopivia luontoreittejä ja laavun, jotka parantavat alueen käyttöastetta, tuovat esiin ympäristöarvoja ja lisäävät matkailijoita.

– Tänä kesänä haluamme kannustaa ihmisiä entisestään golfin pariin ja nauttimaan sekä luonnosta että rentouttavasta ja hauskasta kierroksesta, Jukka Hallikainen kuvailee.