Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronakevät herätti tarpeen koululaisten omatoimisen liikunnan kampanjalle

Kaakon kaksikon pyörävaelluksen lomassa järjestettiin toukokuun ajan kestänyt koululaisten pyörävaelluskampanja. Kampanjan ideoivat ja toteuttivat paikalliset yritykset yhdessä Kaakon kaksikon liikuntatoimen

Kaakon kaksikon pyörävaelluksen lomassa järjestettiin toukokuun ajan kestänyt koululaisten pyörävaelluskampanja.

Kampanjan ideoivat ja toteuttivat paikalliset yritykset yhdessä Kaakon kaksikon liikuntatoimen kanssa.

Pyörävaelluskampanjan tarkoituksena oli kannustaa lapsia ja nuoria omatoimisen liikkumisen pariin koronakevään sekä etäkoulunkäynnin aiheuttamassa muutoksessa.

Osa Kaakon kaksikon kouluista osallistui opettajien johdolla ansiokkaasti valtakunnalliseen Koululaisten Kilometrikisaan, mutta tämän kampanjan tarkoituksena oli innostaa kaikkia koululaisia liikkumaan vapaa-ajallaan.

Samaan aikaan alkaneen Kaakon kaksikon pyörävaelluksen rastit toimivat myös tämän kampanjan kohteina. Tavoiteltujen rastien määrä oli porrastettu luokka-asteiden mukaan.

Maastossa ja kyläteillä näkyikin useita lapsia ja perheitä pyörärasteja keräämässä. Kampanjaan osallistui kaikkiaan 50 lasta tai nuorta ja rastipisteitä kerättiin huimat 169 kappaletta.

Kaikki osallistuneet palkittiin pienellä tavarapalkinnolla ja pyöräilijöiden kesken arvottiin muutamia isompia palkintoja.