Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Marianpäivänä ei hiihdetä Muurikkalassa – talven poikkeuksellinen lumitilanne aiheuttaa harvinaisen päätöksen

Perinteiset Marianpäivähiihdot on peruttu. Kisat oli tarkoitus järjestää 22. maaliskuuta. Kisoja järjestävä Muurikkalan Kaiku totesi talven lumitilanteen lopullisesti tiistaina. –

Perinteiset Marianpäivähiihdot on peruttu. Kisat oli tarkoitus järjestää 22. maaliskuuta. Kisoja järjestävä Muurikkalan Kaiku totesi talven lumitilanteen lopullisesti tiistaina.

– Mistään ei tänä talvena pystytä saamaan lunta, joten kisat päätettiin perua, kilpailunjohtajana toimiva Jari Heinonen kertoi.

Vuorossa olisivat olleet jo 89. hiihdot. Heinonen muisteli, että kisat on jouduttu perumaan muutaman kerran aikaisemminkin.

– Olisiko tämä nyt neljäs kerta, kun kokonaan joudutaan perumaan. Muutaman kerran isot kisat on peruttu, mutta niiden tilalla meillä on ollut täällä pienet kyläkisat, hän muisteli.

Marianpäivähiihdot on Miehikkälän vanhin tapahtuma. Vuodesta 1983 ne on järjestetty kansallisena kilpailuna. Vuosien saatossa Muurikkalan laduilla on nähty maan kärkihiihtäjiä useampaankin otteeseen. Viime vuosina kilpailijamäärä on ollut noin sata, parhaimmillaan hiihdot keräsivät jopa 850 kilpailijaa.