Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vatsatauti vei terän Tommi Takasen suorituksesta Qatarin skeet-radalla

Qatarin kisareissu oli erittäin epäonninen skeet-ampuja Tommi Takaselle. Jonkinlainen mahatauti tai turistiripuli alkoi kaksi päivää ennen Qatar GP:tä ja jatkui

Qatarin kisareissu oli erittäin epäonninen skeet-ampuja Tommi Takaselle.

Jonkinlainen mahatauti tai turistiripuli alkoi kaksi päivää ennen Qatar GP:tä ja jatkui niin, että sunnuntai oli vasta ensimmäinen terve päivä.

Takanen kuitenkin osallistui kilpailuun, kovin huonolla menestyksellä.

– Voimat olivat menneet kirjaimellisesti pöntöstä alas. Sijoitukseni oli viimeisten joukossa ja tulos erittäin huono 105/125, hän viestitti kilpailupaikalta.

Kaikesta huolimatta Takanen näkee paljon hyvääkin mollivoittoisesti alkaneessa kaudessa.

– Kerkesin saada ennen sairastumista ammunnan taas hyvään iskuun, joten hyvillä mielin valmistaudutaan seuraaviin kisoihin.

– Sairastelut kuuluvat elämään ja nyt on pääasia se, että terveys on jo kohenemaan päin. Nyt vuorossa lepoa ja sitten kun voimat ovat palautuneet, takaisin sorvin ääreen. Maaliskuussa on edessä sekä Kyproksen maailmancup, että Intian maailmancup, joita kohden keskittyminen kohdistuu, hän kertoi.