MM-kisa toi arvokasta kokemusta Henna Pöyhöselle – ensimmäisestä kisasta seitsemäs sija

Viime viikonloppuna Ylämaalta lähtöisin oleva Henna Pöyhönen pääsi mukaan ensimmäistä kertaa Fitnessin MM-kilpailuihin. Tänä vuonna kisat pidettiin Slovakian Bratislavassa. Pöyhönen

Henna Pöyhönen MM-kisakunnossa Slovakian Bratislavassa (kuva East Labs).

KK

Viime viikonloppuna Ylämaalta lähtöisin oleva Henna Pöyhönen pääsi mukaan ensimmäistä kertaa Fitnessin MM-kilpailuihin. Tänä vuonna kisat pidettiin Slovakian Bratislavassa.

Pöyhönen sai aiemmin menestystä SM-kisoissa, mutta MM-kisapaikka oli SM-kisojen jälkeen epävarma. Lopulta kisaedustus kuitenkin tuli. Pöyhönen osallistui wellness fitness -sarjaan ja sijoittui siinä seitsemänneksi.

– Kokemus oli oikein hyvä ja sain arvokasta kokemusta tulevaisuutta ajatellen. Sarjassani oli osanottajia eri puolilta maailmaa, muun muussa Etelä-Afrikasta, Kiinasta, Saksasta, Ruotsista ja Turkista. Olin nuorin osanottaja, kun vanhin oli nelikymppinen, hän kertoi kisakokemuksesta.

Valmistautuminen kisoihin sujui Pöyhösen mukaan suunnitellusti.

– Hieman vielä tiukennettiin tekemistä ja ruokavaliota aiemmasta. Se kannatti, koska sillä saatiin parempi lopputulos omaan suoritukseen.

Pöyhönen oli tyytyväinen myös Bratislavan kisajärjestelyihin. Seuraavia kisoja hän ei ole miettinyt vielä.

– Järjestelyt siellä olivat oikein hyvät. Pääsin kisoissa myös maailmanmestarin kanssa samaan aikaan lavalle, mikä oli hieno asia. Toistaiseksi ei ole vielä suunnitelmia seuraavien kisojen suhteen. Nyt vain lepoa ja palautumista tästä kisarysäyksestä.

Minna Hytti

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka