Junioreiden golf-kiertueen mittelöt Kaakonkulmalla

Juniorit pääsivät kartuttamaan kilpailukokemuksiaan Future Tourin kaakkoisessa osakilpailussa Kaakon Golfin kentällä elokuun alussa. Future Tour on golfliiton ja seurojen yhteistyönä

Easy 18r -sarjan voittaja, Viipurin Golfia edustanut Topi Tahvanainen valloitti yleisön reippaalla ja hauskalla puheellaan. Palkinnon luovutti kiertuepäällikkö Miika Meier.

KK

Juniorit pääsivät kartuttamaan kilpailukokemuksiaan Future Tourin kaakkoisessa osakilpailussa Kaakon Golfin kentällä elokuun alussa.

Future Tour on golfliiton ja seurojen yhteistyönä järjestämä matalan kynnyksen kilpailukiertue, jossa lapset ja nuoret opettelevat kilpailemista miellyttävässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Future Tourin pelaajat ovat iältään 8–16-vuotiaita, ja kiertueella on kuusi eri sarjaa sekä joukkuekilpailu. Kilpailuja järjestetään seitsemällä alueella, joissa jokaisessa on kuusi osakilpailua.

Kaakon kilpailuun osallistui yli 30 nuorta golflupausta, joiden reippaat otteet ja sujuvat liikkeet ihastuttivat kentällä.

– Nuoret ovat niin elastisia. Svingit ovat todella kauniita katsella, kentän laidalla ihasteltiin.

Nuorimmilla osallistujilla oli kentällä mukanaan pelinohjaajat, joilta pelaajat saivat tarvittaessa ohjeita. Kilpailussa oli myös tuomari, joka kiersi kentällä varmistamassa, että pelaaminen oli sujuvaa ja säännönmukaista. Jokaisen sarjan voittaja palkittiin pokaalilla ja pienellä tavarapalkinnolla.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka