Pronssimitaleita Metsästäjäliiton SM-kisoista

Suomen Metsästäjäliiton SM-kisat kivääri- ja haulilajeissa pidettiin viime viikonvaihteessa Ikaalisissa Vatulan ampumaurheilukeskuksessa. Iida-Mari Takanen Miehikkälästä voitti S20-sarjan pronssia sekä metsästysluodikossa

Metsästyshirven palkintojenjaossa hopeamitalisti Asta Heikkilä (vasemmalla), kultamitalisti Tove Holmström, pronssimitalisti Sirkka Savukari ja neljänneksi sijoittunut Tiina Aalto.

KK

Suomen Metsästäjäliiton SM-kisat kivääri- ja haulilajeissa pidettiin viime viikonvaihteessa Ikaalisissa Vatulan ampumaurheilukeskuksessa.

Iida-Mari Takanen Miehikkälästä voitti S20-sarjan pronssia sekä metsästysluodikossa että metsästyshirvessä.

Virolahden Metsästysseuraa edustava Sirkka Savukari sai myös pronssimitalit niin metsästyshirvessä kuin metsästysluodikossa sarjassa N50.

Lisäksi Savukari voitti SM-kisan yhteydessä ammutun niin sanotun pienoishirven N50-sarjan. Pienoishirvi oli kokeilulajina mukana. Se ammutaan pienoiskiväärillä 50 metrin matkalla liikkuvaan hirvikuvioon.

Kymen piirin naisten trap-joukkue voitti myös pronssia joukkueella Annika Taskinen, Mirja Salmi ja Sirkka Savukari. Lisäksi Kymen piirin miesten joukkue sai pronssimitalit metsästyshirvessä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka